Ranking Victor Grand Prix Powiatu Sochaczewskiego Amatorów w Badmintona

Polityka prywatności

Administratorem podanych danych osobowych jest: Stowarzyszenie "Przez Sport w Przyszłość" z siedzibą ul. Targowa 16 m 14, 96-500 Sochaczew.

Kontakt telefoniczny 696-550-956 lub e-mail: przezsportwprzyszlosc@gmail.com

Zebrane dane będą przechowywane: przez 2 lata po czym zostaną usunięte.

Zebrane dane mogą być przekazywane lub ujawniane odbiorcom wyłącznie na mocy przepisów prawa oraz innym podmiotom: ratownicy medyczni, szpital (tylko w trakcie trwania turnieju). Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.

Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia (szczegóły w art. 17RODO), ograniczenia przetwarzania (szczegóły w art. 18RODO), prawo do przenoszenia danych (szczegóły w art. 20RODO), prawo wniesienia sprzeciwu (szczegóły w art. 21RODO), prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania.

Przysługuje Panu/Pani prawo wniesienia skargi do skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pan/Pani, iż przetwarzanie danych osobowych Pana/Pani dotyczących, narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest obowiązkowe na podstawie przepisów prawa, a konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak możliwości uczestnictwa w imprezie.

Zaloguj się: